Het lekkerste recept voor een heerlijk kopje Pure Cacao

Gepubliceerd op 8 oktober 2024 om 12:25

Als je op zoek bent naar een heerlijke en voedzame drank die je hart opent en je zintuigen prikkelt, dan is deze cacao van Jungle Delicacy echt iets voor jou!

Het is niet alleen een genot voor je smaakpapillen, maar het biedt ook een unieke ervaring die je helpt om in contact te komen met jezelf.

Laat me je vertellen hoe je deze magische drank kunt maken, en hoe je er bovendien korting op kunt krijgen!

Het Cacao Recept

Benodigdheden

  • Cacao: 20 gram voor een medium dosis of 40-45 gram voor een ceremoniële dosis. 
  • Plantaardige melk: 50 ml (mijn persoonlijke voorkeur is havermelk).
  • Warm water: 75 ml voor een medium dosis cacao of 110 ml voor een ceremoniële dosis cacao.

Bereidingswijze

  1. Meng de vloeistoffen: Mix het water en de plantaardige melk en verwarm het tot 70-80°C. Het moet heet genoeg zijn om te drinken, maar niet zo heet dat het kookt.
  2. Voeg de cacao toe: Zodra de melk een beetje warm is, voeg je de cacao toe en mix je de drank met een garde tot deze helemaal glad is.
  3. Schuimliefhebbers: Als je van schuim houdt, schuim dan de melk voordat je deze toevoegt aan de gesmolten cacao.
  4. Kruiden toevoegen: Je kunt extra kruiden zoals kaneel, kardemom, gember, maca poeder of kurkuma toevoegen, afhankelijk van je persoonlijke voorkeur. Een beetje honing of agave maakt het nog zoeter, als dat gewenst is.

Vergeet je water niet!: Drink voldoende water op een dag dat je cacao drinkt.

De Magie van Cacao

Cacao staat bekend als een hartopener, wat betekent dat het helpt om inzicht en bewustzijn te vergroten. Het stelt ons in staat om naar binnen te reizen, verbinding te maken met ons hart, en patronen bloot te leggen die ons misschien tegenhouden. Dit maakt cacao een ideale drank voor momenten van reflectie en verbinding, zowel met onszelf als met de mensen om ons heen.

Het is super effectief om deze magische cacao elke dag te drinken! Waarom?

  1. Boost je Energie: Onze ceremoniële cacao zit boordevol theobromine, een natuurlijke energieleverancier die je helpt om je dag met kracht en focus te beginnen. Geen energiecrashes zoals bij koffie, maar een zachte, langdurige energieboost!
  2. Verhoogt je GelukCacao bevat het “bliss-molecuul” anandamide, dat bekend staat om zijn stemmingsverhogende effecten. Start je dag met een warm kopje cacao en voel de vreugde door je lichaam stromen! 
  3. Verbeter je Gezondheid: Rijk aan antioxidanten, ondersteunt cacao niet alleen je hart, maar helpt ook bij het verlagen van stress en het bevorderen van een gezonde huid. Het is een heerlijke manier om voor jezelf te zorgen!

Creëer je Dagelijkse Ritueel: Maak van het drinken van cacao een dagelijks ritueel. Of je nu mediteert, journalet of gewoon geniet van een moment voor jezelf, cacao maakt het nog specialer.

De Kracht van Cacao uit Bali

Cacao uit Bali heeft unieke eigenschappen die voortkomen uit pure en eerlijke kweekmethoden. De cacao van Jungle Delicacy, staat bekend om zijn rijke smaak en de ontspannende effecten. Bovendien ondersteunen deze producten lokale gemeenschappen en dragen ze bij aan een duurzame levensstijlkeuze.

Proef Zelf!

Ben je benieuwd naar deze heerlijke cacao? Bezoek Jungle Delicacy en gebruik de kortingscode MEREL voor 10% korting op je aankoop! Maak deze heerlijke cacao zelf en ervaar de magie van een moment van stilte en reflectie.

Geniet ervan!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.